• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2017!

Girls Love DJ’s

De Nederlandse DJ/Producer Girls love DJs heeft begin 2017 getekend bij Spinnin’ Records. Girls Love DJs, aka Rob Black, is al jaren bekend in de Nederlandse dance- en festivalscene, onder meer door zijn eigen club events en festival-hostings. Met het tekenen van deze platendeal breekt er een nieuw tijdperk aan in zijn carrière.

De naam Girls love DJs is al ruim een decennium een begrip en niet meer weg te denken uit de gedachte van menig festivalbezoeker en clubber. Met eigen, gelijkname avonden in de Amsterdamse Club AIR en als mede-oprichter van o.a. Valhalla en Amsterdam Open Air draait de act al heel wat jaren mee aan de top van de Nederlandse dj-scene.

Het jaar 2016 stond in het teken van studiosessies en muziek maken. Niet eerder bracht de act zoveel tijd door in de studio, met als resultaat releases op o.a. Armada Deep, Powerhouse en Sony/Ultra en sinds kort dus de major deal met Spinnin’ Records. Daarnaast was er airplay op alle grote Nederlandse radiostations, tikt de Spotifyteller de 2 miljoen streams aan en is Girls Love DJs al bijna een jaar lang wekelijks te horen op Radio Decibel, waar hij op vrijdagnacht voor duizenden luisteraars het weekend inluidt met zijn eigen show.

Met zijn debut release ‘Dynamite’ op 7 april op Spinnin’, wordt the new era of Girls Love Djs ingeluid.