• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

HBO Intro Festival Breda Freshmen Edition 2018

Het is al weer bijna één week geleden dat duizenden studenten losgingen op het HBO Intro Festival in Breda. Op donderdag 30 augustus vond het festival plaats in Breda. De gehele week veranderden de weersvoorspellingen van regen naar zon en weer naar regen. Het zag er naar uit dat het een regenachtige editie ging worden. Niets was minder waar. Toen eenmaal de dag was aangebroken kwam de zon volop tevoorschijn. Dat het lekker weer was, was ook te merken aan het aantal studenten die het festival bezochten. Op het drukst gemeten moment waren er 5.500 bezoekers aanwezig. Onze verwachtingen zijn vol overtroffen. Eenmaal 17:00u was het voor de studenten tijd om volop te feesten en te dansen op de muziek. Muziek was er genoeg, want voor de eerste keer op de Freshmen Edition waren er dit jaar meerdere podia aanwezig. Het tweede podium werd gehost door de Bredase evenementenorganisatie “Het Grote Studentenfeest”.  Ook was er nog een derde podium aanwezig op het festival. Waar de studentenverenigingen normaal gesproken hun eigen gang gaan, werkten nu meerdere verenigingen samen. Samen verzorgden zij de derde stage op de Hang Out. Vanaf het begin tot aan het einde zat de sfeer er gelijk goed in en zijn er flink veel dansjes gedaan. Namen als Childsplay, Johnny 500 en Puinhoop Kollektiv stonden op de mainstage en wisten er samen met de studenten een geweldig feest van te maken.

Wij, de organisatie, kijken terug op een mooie editie voor de Freshmen, met het vertrouwen dat het volgend jaar nog groter zal worden.

Vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, bezoekers, zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen! Wij willen iedereen onwijs bedanken!

5 sep, 2018