• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

HBO Intro Festival Breda: Freshmen Only

Op donderdag 7 september vindt het HBO Intro Festival Breda plaats dat helemaal in een nieuw jasje is gestoken. Avans Hogeschool en Internationale Hogeschool NHTV gaan terug naar de kern van het festival: een warm welkom voor de nieuwe studenten in Breda. We richten ons daarom vanaf nu alleen nog maar op onze eigen eerstejaarsstudenten. De locatie van het festival blijft nog even geheim.

Natuurlijk gaan we er ook dit jaar weer een tof feest van maken. Op deze exclusieve party waar alleen freshmen mogen komen, vier jij de start van het studiejaar samen met de andere nieuwe studenten. Maak kennis met studentenverenigingen en lokale bedrijven op de HBO Intro Hangout. Leer de echte Brabantse gezelligheid samen kennen onder het genot van drankjes voor een studentenprijs. Geniet van onze bijzondere line-up. En misschien wil je nog iemand meenemen die geen eerstejaars is. Je papa of mama bijvoorbeeld. Of een vriend of vriendin. Dat kan; voor elke student is er één plekje extra gereserveerd op het terrein.

Voordat het festival begint, vinden er verschillende sportactiviteiten plaats op het terrein van BRESS Sportcentrum. Hoe je hieraan mee kunt doen en welke activiteiten er zijn, wordt later bekend gemaakt. En kun je om een of andere reden niet meedoen? Kom dan gezellig kijken en je studiegenoten aanmoedigen. Vanuit BRESS Sportcentrum is er een pendeldienst naar de festivallocatie en weer terug. Ga na het festival vooral nog niet naar huis, maar sluit de avond af in de diverse kroegen in het centrum van Breda.

HBO Intro Festival Breda: dat wil je niet missen! Blijf op de hoogte over het festival via onze website.

12 jun, 2017 Dit was het HBO Intro Festival Breda 2016; klik hier voor meer foto's!