• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

Meet the team

Het HBO Intro Festival Den Bosch wordt ieder jaar georganiseerd voor studenten door studenten. Ook dit jaar hebben er weer 3 stagiaires zich aangesloten tot het team.

Zij stellen zich graag even aan je voor:

Eef Verhoeven
Mijn naam is Eef Verhoeven en ik ben 23 jaar oud, en zit in mijn 4e jaar van de opleiding International Media and Entertainment Management aan de NHTV. Door te gaan studeren aan de NHTV heb ik mijn ouderlijk huis verlaten en ben ik verhuisd naar Breda. Hier woon ik inmiddels 3,5 jaar met ontzettend veel plezier. Breda is een bourgondische levendige stad iets wat perfect in mijn straatje past. Ik vind het namelijk heerlijk om leuke dingen met vrienden te ondernemen, een hapje te gaan eten en een borrel op zijn tijd kan ik zeker waarderen. Ik bezoek graag festivals of indoor feesten, deze doen mijn passie voor evenementen telkens weer aanwakkeren. Dit is dan ook de reden waarom ik graag event manager van het HBO Intro Festival wil zijn, een onwijs grote uitdaging waar ik super veel zin in heb.

Dylan Prins
Dylan Prins, 23 jaar. Ik kom uit Gorinchem en studeer inmiddels al 3 jaar Commerciële Economie op het Avans in Breda. Sinds 20 Februari ben ik een nieuw gezicht binnen de afdeling DMCS. Ik ga aan de slag als stagiair Marketing in het team HBO Intro festival. De afgelopen jaren ben ik als student vaak op verschillende festivals geweest en heb hier altijd erg van genoten. Het opzetten en organiseren van een festival is echter compleet nieuw voor mij , maar ik kijk ernaar uit om hierover kennis op te doen. Door mijn vooropleiding als student marketing en communicatie en mijn ervaringen in verschillende projecten hoop ik alle werkzaamheden snel eigen te maken zodat ook dit jaar het HBO Intro festival weer een groot succes wordt.

Mirthe Frederiks
Mijn naam is Mirthe Frederiks, 23 jaar en ik ben de nieuwe communicatiemanager binnen de organisatie van het HBO Intro Festival. Ik volg de opleiding Communicatie aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. Na afgelopen zomer ben ik gestart met mijn vierde en laatste jaar, wat betekent dat ik hier ga afstuderen. Mijn liefde voor festivals is begonnen op mijn 16e, omdat ik toen voor het eerst zelf een festival bezocht. Echter bleef mijn nieuwsgierigheid niet alleen bij het bezoeken, maar werd ik ook nieuwsgierig naar de werkzaamheden achter de schermen. Na een eerdere stage binnen de evenementenbranche heb ik al wat kennis en ervaring opgedaan. Nu bij het HBO Intro Festival wil ik mijn kennis en ervaring nog verder uitbreiden en het maximale uit mezelf gaan halen.

4 apr, 2018