• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

Vacature – Marketingmanager

OPDRACHT

Alle werkzaamheden die horen bij het voorbereidend organisatie traject van een groot publieksevenement. Jouw focus ligt op marketing, sponsoring en fondsenwerving. Je werkt, in een nader af te stemmen verdeling, aan het HBO Intro Festival Den Bosch en de gezamenlijke stadsdag met aansluitend het HBO Intro Festival in Breda.

DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Als marketingmanager ben jij verantwoordelijk voor het contact met de lokale bedrijven en non profit organisaties. Je bedenkt strategie├źn om grote en kleine bedrijven te enthousiasmeren. Sponsorcontracten binnenhalen, acquisitie en overleg met ondernemers over de gang van zaken zijn een richtinggevend onderdeel van jouw takenpakket.

PROFIEL STUDENT

Jij bent van nature iemand die gemakkelijk contact legt, relaties onderhoudt en een breed netwerk hebt. Je belt liever dan mailt. Je hebt een groot commercieel talent wat zich laat zien in je sales vaardigheden. Verder ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als in schrift en een echte teamspeler. Je wordt ondergebracht bij Avans Hogeschool bij de Dienst Marketing, Communicatie en Studentenzaken (DMCS). Deze opdracht bedraagt 0,8FTE de overige 0,2FTE draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling Communicatie. Je bent beschikbaar vanaf 18 februari 2019 t/m 13 september 2019.

Deze stage is een meewerkstage voor derdejaars studenten.

Interesse? Stuur je motivatie + CV naar hbointro@avans.nl

13 sep, 2018