• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

De winnaar van the Battle of the DJ’s!

De winnaar van the Battle of the DJ’s is bekend. Maar liefst acht dj’s streden afgelopen donderdag voor die felbegeerde plek op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch. Toch kan er slechts een de winnaar zijn, en dat is Jop Cox!

De kernwoorden van deze Limburgse dj zijn energiek, creatief en dansbaar. Dit was volop te merken tijdens zijn set, waarmee heel de zaal uit zijn dak ging. Normaal is gek genoeg, maar volgens Jop kan hier nog wel een schepje bovenop. De heupen werden losgegooid, billen werden geschud en de handen gingen de lucht in. Een welverdiende winnaar die 6 september het Residentieplein ook tot een groot feest belooft te maken.

Naast de grote winnaar is er ook een publieksprijs weggegeven. De bezoekers konden voor slechts 0,50 cent een lootje kopen en stemmen op zijn of haar favoriet. Er is onwijs veel gestemd en dit heeft bij elkaar €272,- opgeleverd, wat naar Stichting Wens Ambulance is gegaan. De publieksprijs is gewonnen door Dj La Merz. Hij wist er met zijn set een groot feest van te maken. En dit mag hij binnenkort weer laten zien op de tweede stage van Studance Events op het festival.

Iedereen die aanwezig was, super bedankt! Het was een te gekke avond en voor de studenten: we hopen jullie allemaal 6 september te zien op het HBO Intro Festival!

28 mei, 2018