• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2017!

DIT IS DE LINE-UP VAN HBO INTRO FESTIVAL 2018

DUURZAME DANSJES MET DE HARDCUPS26 jul, 2018

Vanuit het HBO Intro Festival team wordt er veel waarde gehecht aan het vergroten van het duurzame karakter. Als onderwijsinstelling bouw je aan de toekomst van studenten, dus waarom zou je met het introductiefestival ook niet duurzamer omgaan met de

Lees meer

VRIJWILLIGERS GEZOCHT5 jul, 2018

WIJ ZOEKEN JOU! Sluit aan bij ons team, kies je shift en help mee aan dé kick-off van het nieuwe studiejaar in Den Bosch. Maak iedereen jaloers met jouw spierballen of maak gebruik van jouw perfecte inzicht op ons terrein!

Lees meer

 De winnaar van the Battle of the DJ’s 2018!

De winnaar van the Battle of the DJ’s is bekend. Maar liefst acht dj’s streden donderdag 24 mei voor die felbegeerde plek op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch. Toch kan er slechts een de winnaar zijn, en dat is Jop Cox!

De kernwoorden van deze Limburgse dj zijn energiek, creatief en dansbaar. Dit was volop te merken tijdens zijn set, waarmee heel de zaal uit zijn dak ging. Normaal is gek genoeg, maar volgens Jop kan hier nog wel een schepje bovenop. De heupen werden losgegooid, billen werden geschud en de handen gingen de lucht in. Een welverdiende winnaar die 6 september het Residentieplein ook tot een groot feest belooft te maken.

Naast de grote winnaar is er ook een publieksprijs weggegeven. De bezoekers konden voor slechts 0,50 cent een lootje kopen en stemmen op zijn of haar favoriet. Er is onwijs veel gestemd en dit heeft bij elkaar €272,- opgeleverd, wat naar Stichting Wens Ambulance is gegaan. De publieksprijs is gewonnen door Dj La Merz. Hij wist er met zijn set een groot feest van te maken. En dit mag hij binnenkort weer laten zien op de tweede stage van Studance Events op het festival.

Iedereen die aanwezig was, super bedankt! Het was een te gekke avond en voor de studenten: we hopen jullie allemaal 6 september te zien op het HBO Intro Festival!