• HBO Intro Festival maakt Den Bosch tot thuis voor alle studenten!

HBO INTRO BATTLE OF THE DJ’S – 18 MEI

Het is bijna zover! De inschrijving is gesloten met maar liefst 24 aanmeldingen! We hebben alle mixtapes zorgvuldig beluisterd en keuzes gemaakt. De genomineerden zijn bekend! Op 18 mei vanaf 20.00 uur strijden tijdens The Battle of the DJ’s tien dj’s tegen elkaar in twee zalen van het Willem Twee Poppodium in Den Bosch. Tijdens deze pre-party van het HBO Intro Festival Den Bosch draaien de verschillende DJ’s een eigen set en uiteindelijk maakt één DJ kans op de hoofdprijs: een plek op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch op 31 augustus!

Jouw Stem Telt!

Jij hebt ook een stem in het bepalen van de winnaar van de Battle! Naast het oordeel van de jury, mag het hele publiek stemmen op zijn favoriete DJ. Al deze stemmen worden samengevoegd met het oordeel van de jury en daarmee worden de winnaars bepaald.

Prijzen

Tijdens de battle zullen dus in twee zalen twee keer vijf DJ’s tegen elkaar strijden. De winnaars hiervan winnen sowieso een plek op één van de feesten van
Studance, de mede-organisatie van het tweede stage op het HBO Intro Festival Den Bosch dit jaar.
De twee winnaars gaan hierna nog de strijd met elkaar aan om de hoofdprijs: De winnaar staat ook nog eens op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch! Deze strijd mag je niet missen, dus zorg dat je erbij bent! De toegang is gratis. Neem je vereniging, klas, opa, oma of sportclub mee en moedig samen onder het genot van een drankje jouw favoriete DJ aan!

De genomineerde DJ’s voor de battles 2017 zijn:

● Mattix
● MTBA
● Full HD
● Candy Crew
● Amy Guns
● Don Voluntas
● M-ACE
● Ento
● Schorriemorrie
● Tom V

Aftermovie 2016