• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2017!

The Battle of the DJ’s 2018!

Nieuwe ronden, nieuwe kansen! Op donderdag 24 mei vindt the Battle of the DJ’s weer plaats in het Willem Twee Poppodium in Den Bosch. Hoor jij thuis in de wereld van DJ’s en heb je altijd al willen draaien voor een publiek van 4.000 man? Dan is dit je kans!

Ben jij of ken jij iemand die studeert aan het HBO in Den Bosch of Breda met een enorme liefde voor draaien? Wie weet strijd jij straks mee voor de hoofdprijs: draaien op de mainstage van het HBO Intro Festival in Den Bosch! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en schrijf je in! Klik hier om je in te schrijven

De winnares van de Battle of the DJ’s 2017: Gunza!

Op donderdag 18 mei streden 10 DJ’s tegen elkaar in het Willem Twee Poppodium in Den Bosch tijdens de Battle of the DJ’s. Tijdens deze pre-party van het HBO Intro Festival Den Bosch krijgen beginnende DJ’s de kans om hun talent te laten zien. De winnaar mag optreden op het HBO Intro Festival Den Bosch en daarnaast mogen de winnaar én de runner-up komen optreden op één van de feesten van Studance Events: de mede-organisator van het tweede podium van HBO Intro Festival Den Bosch.

In twee zalen in het Willem Twee Poppodium gingen elk vijf DJ’s de strijd met elkaar aan. In de eerste zaal stonden Candy Crew, Ento, M-ACE, MTBA en Mattix tegenover elkaar. De jury in deze zaal bestond uit de ambassadeur van het festival Divaro en de oprichters van Studance Events: Dennis de Laat en Ralph Bethlem. Als winnaar van deze zaal werd M-ACE gekozen.

In de tweede zaal battleden Full HD, Tom V, Don Voluntas, Gunza en Schorriemorrie tegen elkaar en jureerden DJ Nixus, Bing Berendsen (oprichter Koninkrijk van Muziek) en Pascale Paanakker (Programmeur Willem Twee Poppodium). Hier resulteerde het oordeel van de jury in een gelijkspel: Gunza en Don Voluntas wonnen deze ronde.

In de tweede ronde streden de winnaars van de zalen nogmaals een kwartier voor de winst. Het was een spannende wedstrijd en de jury heeft goed moeten discussiëren voor een besluit, maar uiteindelijk werd de winnaar gekozen: Gunza! Ze was de enige vrouwelijke DJ die meedeed aan de battles en mag nu op 31 augustus komen optreden op het HBO Intro Festival Den Bosch. Afgelopen donderdag 25 mei heeft zij haar andere prijs al in ontvangst genomen: draaien op een feest van Studance Events. Dit was een groot succes.