• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

HBO INTRO FESTIVAL DEN BOSCH 2018

Het is al weer bijna één week geleden dat duizenden studenten losgingen op het HBO Intro Festival in Den Bosch. Op donderdag 6 september vond het festival plaats in Den Bosch op het Residentieplein. De weersvoorspellingen waren niet geheel positief. Het zag er naar uit dat het een regenachtige editie ging worden, maar niets was minder waar. Toen eenmaal het festival begon kwam de zon volop tevoorschijn. Dat het lekker weer was, was ook te merken aan het aantal studenten die het festival bezochten. Op het drukst gemeten moment waren er 4.500 bezoekers aanwezig.

Eenmaal 17:00u was het voor de studenten tijd om volop te feesten en te dansen op de muziek. Muziek was er genoeg, want ook dit jaar waren er meerdere stages aanwezig. Het tweede podium werd opnieuw gehost door de Bossche evenementenorganisatie “Studance Events”. Ook was er nog een derde plek op het festival waar de studenten een dansje konden doen. Poppodium Willem Twee muziek en beeldende kunst verzorgde een silent disco. Op de Hang Out hadden de studenten ook nog de kans mee te doen aan leuke activiteiten. Studentenverenigingen GU en Animoso stonden met een Wipe Out springkussen op het terrein. Vanaf het begin tot aan het einde zat de sfeer er goed. Namen als Childsplay, De Lievelings Dj’s van je Zusje en Puinhoop Kollektiv stonden op de mainstage en wisten er samen met de studenten een geweldig feest van te maken.

Wij, de organisatie, kijken terug op een mooie editie met volle motivatie het volgend jaar weer dubbel en dwars over te doen.

Vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, bezoekers, zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen! Iedereen onwijs bedankt!

12 sep, 2018