• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2017!

De juryleden van de Battle of the DJ’s zijn bekend!

Onze juryleden zijn bekend! Op 18 mei tijdens de Battle of the Dj’s zitten de volgende juryleden aan tafel:

Ralph Bethlem & Dennis de Laat
Deze jongens zijn de masterminds achter Studance Events. Studance is hét studentenfeestje van Den Bosch met iedere maand een nieuwe editie met een ander thema. Studance bestaat door en voor studenten en geeft talentvolle dj’s uit Den Bosch en omstreken de kans om hun beste urban muziek te laten horen.

Bing Berendsen
Bing werkt bij het Koninkrijk van Muziek. Dit is een evenementen- en artiestenbureau. Ze organiseren onder andere Newskoolfest, SMÈRRIG, Oranjekade, Tietzat én ontfermen zich hiernaast over verschillende artiesten zoals Jengi Beats, Wolf en Nixus.

Nixus
Nixus, oftewel Nick van Hoof is een DJ en actief bij Koninkrijk van Muziek, waar hij zich bezig houdt met programmeren, organiseren, technische zaken, productie en hij is de kritische kijk op vele situaties. Nixus draait voornamelijk guilty pleasures, classic hiphop & R&B. Hiernaast is hij de resident van SMÈRRIG.

Elke Rietveld & Pascale Paanakker
Elke & Pascale zijn twee programmeurs van “On The House” in het Willem Twee Poppodium in Den Bosch. On The House is elke vrijdagavond, waar een gratis en divers programma wordt aangeboden in de Kleine Zaal van het poppodium. Het is een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

10 mei, 2017 Mainstage - Achter de DJ Booth