• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

De preparty van het HBO Intro Festival Den Bosch

Nieuw dj-talent uit Breda en Den Bosch toont zich voor het eerste aan het publiek tijdens de jaarlijkse Battle of the DJ’s op donderdag 24 mei. De wedstrijd voor hbo studenten vindt plaats in het Willem Twee Poppodium in Den Bosch. Acht dj’s strijden tegen elkaar voor de felbegeerde plek op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch op 6 september.

The Battle of the DJ’s is de preparty van het HBO Intro Festival Den Bosch. The Battle is bedoeld om studenten met talent voor draaien een podium te bieden. De entree is helemaal gratis en iedereen die heel avond los wil gaan op de vetste beats van de beginnende dj’s is welkom. Het feest gaat om 20:30u al gelijk goed van start, want dan begint oud-winnares Gunza met draaien.

Juryprijs & publieksprijs!
Voor de winnaar zijn er twee prijzen. Allereerst mag de winnaar van de juryprijs draaien op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch en na the Battle mag de door de jury geprezen dj diezelfde avond draaien op een feest van Studance in de stad. Studance Events is een organisatie van studentenfeesten in Brabant en tevens de mede-organisator van het tweede podium op het festival.

Door een professionele vakjury wordt de winnaar bepaald. Maar ook het publiek maakt deel uit van de jury. Nadat alle dj’s hebben gestreden mag het publiek een stem uitbrengen op haar favoriet. Uiteindelijk vormen deze stemmen de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs mag ook draaien op een van de feesten van Studance.

Mis het niet!
Like het facebookevenement, zet jezelf op aanwezig en nodig je vrienden, familie en zelfs je buurman uit. Het maakt niet uit als je geen student bent, iedereen is welkom! Het wordt een feest wat je niet mag missen, dus kom gezellig langs en ga los totdat je voeten niet meer kunnen!

Datum: 24 mei 2017
Locatie: Boschveldweg 473 – Willem Twee Poppodium
Zaal open: 20:15
Entree: Gratis

14 mei, 2018