• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2017!

Studance gaat vlammen op het HBO Intro Festival

Dit jaar is Studance Events partner van het HBO Intro Festival Den Bosch en verzorgt dit jaar dan ook het programma op het tweede podium. Studance Events organiseert elke maand studentenfeesten, waar zij talentvolle dj’s de kans geven om hun beste urban muziek te laten horen. De doelstellingen van HBO Intro Festival en Studance raken elkaar op meerdere vlakken, waaronder het bereiken van nieuwe en huidige studenten om te tonen dat Den Bosch een echte studentenstad is.

‘Let’s make Den Bosch a student city’, is het motto van Studance Events. Bijna een jaar geleden organiseerden Dennis de Laat en Ralph Bethlem hun eerste studentenfeest genaamd ‘STUDANCE’ om meer leven in de brouwerij te brengen. Na veel positieve reacties, besloten de twee studenten om het evenement iedere maand met een ander thema terug te laten komen in de Carrousel en Ushiwawa. Studance Events heeft inmiddels na flink wat edities een goede achterban weten op te bouwen en dit bleef niet onopgemerkt.

HBO Intro Festival zag een unieke kans om een samenwerking aan te gaan met de jongens en nu staan ze op 31 augustus op het festival met een eigen stage. “Studance gaat vlammen op het HBO Intro Festival” is de slogan. Met de samenwerking hoopt Studance meer naamsbekendheid te creëren bij alle nieuwe en huidige studenten van Den Bosch. “We willen laten zien dat Studance een lijp feestje kan bouwen, waar iedereen geniet”, aldus De Laat.

Dat Kleine Beetje Extra
Wat maakt de feesten van Studance Events zo speciaal? “Simpel gezegd is alles gewoon beter geregeld en zijn er meer extra’s dan op een normale stapavond. Denk hierbij aan ieder uur een andere getalenteerde dj of artiest, aftermovies, giveaways en drankacties.” In mei organiseerden Dennis en Ralph alweer hun 10e editie.

HBO Intro Festival
Vorig jaar hebben de jongens ‘per ongeluk’ een afterparty georganiseerd voor het HBO Intro Festival Den Bosch. “Ik had de datum al uitgekozen en kwam er pas later achter dat die avond ook het HBO Intro Festival plaatsvond. Daarna las ik dat het festival al om 23.00 uur was afgelopen, rond die tijd beginnen wij pas. Dus het sloot perfect aan.” Het HBO Intro Festival Den Bosch denkt met de samenwerking meer naamsbekendheid te krijgen, waardoor het festival kan groeien. Hiernaast zijn De Laat en Bethlem zelf nog onderdeel van de doelgroep van het festival, waardoor zij deze gericht kunnen aanspreken.

Benieuwd naar Studance Events? Klik hier voor meer informatie!

12 jun, 2017