• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

Vacature – Communicatiemanager

OPDRACHT

Alle werkzaamheden die horen bij het voorbereidend organisatie traject van een groot publieksevenement. Jouw focus ligt op communicatie en marketing. Je werkt, in een nader af te stemmen verdeling, aan het HBO Intro Festival Den Bosch en de gezamenlijke stadsdag met aansluitend het HBO Intro Festival in Breda.

DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Als communicatiemanager ben jij verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen vanuit HBO Intro Festival/stadsdag. Je bedenkt creatieve ludieke campagnes, schrijft content voor op de site, houdt sociale media bij, publiceert kranten artikelen en ontwerpt de flyers, posters en andere uitingen.

Je wordt ondergebracht bij Avans Hogeschool bij de Dienst Marketing, Communicatie en Studentenzaken (DMCS). Deze opdracht bedraagt 0,8FTE de overige 0,2FTE draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling Communicatie. Je bent beschikbaar vanaf 18 februari 2019 t/m 13 september 2019.

PROFIEL STUDENT

Je hebt het talent ideeën om te kunnen zetten in zinvolle concepten. Je bent accuraat, gestructureerd, stressbestendig en resultaatgericht en een echte teamspeler. Je weet als geen ander om jouw werkzaamheden te plannen en alle benodigde content bij collega’s, artiesten en samenwerkende partijen op te halen. Communicatief vaardig, zowel mondeling als in schrift, is een must. Ervaring met programma´s als illustrator en photoshop zijn een must.

Deze stage is een meewerkstage voor derdejaars studenten.

Interesse? Stuur je motivatie + CV naar hbointro@avans.nl.

27 okt, 2017