• Check hier de aftermovie van HBO Intro 2018!

Vacature – Eventmanager

OPDRACHT

Alle werkzaamheden die horen bij het voorbereidend organisatie traject van een groot publieksevenement. Jouw focus ligt op totale organisatie, communicatie en marketing. Je werkt, in een nader af te stemmen verdeling, aan het HBO Intro Festival Den Bosch en de gezamenlijke stadsdag met aansluitend het HBO Intro Festival in Breda.

DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Als evenementmanager ben jij medeverantwoordelijk voor de totale organisatie van het HBO Intro Festival/Stadsdag. Jouw vuur wakkert aan als het aankomt op het uitwerken van nieuwe concepten, het samenwerken in een team, het managen van projecten en processen. Planningen maken en bijhouden is jouw tweede natuur. Jij haalt je kick namelijk uit de complexiteit van multidisciplinaire projecten. Niet alleen het eindresultaat, maar juist ook de weg daarnaar toe is belangrijk. Om vervolgens ook samen te kunnen genieten van het succes!

Je wordt ondergebracht bij Avans Hogeschool bij de Dienst Marketing, Communicatie en Studentenzaken (DMCS). Deze opdracht bedraagt 0,8FTE de overige 0,2FTE draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling Communicatie. Je bent beschikbaar vanaf 18 februari 2019 t/m 13 september 2019.

PROFIEL STUDENT

Als evenementmanager heb je: een gezonde dosis leiderschapskwaliteiten; een aangeboren nieuwsgierigheid; het talent ideeën om te kunnen zetten in zinvolle concepten; een hands-on mentaliteit met technisch inzicht; geen 9-5 mentaliteit. En verder ben je: een echte duizendpoot, een multitasker; proactief en gemotiveerd: een selfstarter, gestructureerd, stressbestendig en resultaatgericht, een problem solver, een kei in delegeren en aansturen van mensen en processen, representatief en communicatief vaardig, zowel mondeling als in schrift, een teamspeler.

Deze stage is een meewerkstage voor derdejaars studenten.

Interesse? Stuur je motivatie + CV naar hbointro@avans.nl.

27 okt, 2017